Hae
Juoksujalkaa

Naistenpäivän treenitunnelmia

Olipas huikea Naistenpäivä Helsinki Outletin aukiolla eilen, kun päästiin Heidin kanssa vetämään treenit Kari Traa Helsinki Outletissa. Tässä vähän Naistenpäivän treenitunnelmia eiliseltä!

Mukana oli 30 nopeiten ilmoittautunutta, tapahtuma meni nimittäin täyteen muutamassa minuutissa. Oli mahtava nähdä energinen naisporukka treenaamassa ja saatiin kaupan päälle vielä ihan mahtava keli. Ehkä kuvista välittyy edes pieni määrä sitä treeni-iloa, jota eilen saatiin paikan päällä aistia. Kiitos vielä jokaiselle mukana olleelle! <3

Hei ja loppuun vinkkinä, pysykää kuulolla lähiaikoina, jos treenailut kiinnostaa. Tulossa on tosi kivoja juttuja! Parhaiten pysyt kärryillä, kun seuraat mun (@lauraenroth), Heidin (@heidionthego) ja Kari Traa Helsinki Outletin Instaa (@kt_helsinkioutlet).

 

Ihanaa maaliskuista viikkoa!

xx Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *