Hae
Juoksujalkaa

Livetreeniä ja pääsiäisen viettoa

Pääsiäinen on vielä käynnissä ja tänä vuonna se tuntuu erilaiselta – kuten kaikilla. Eniten tietysti sen takia, että kaikki yhteydenpito läheisten kanssa on videopuheluiden muodossa. Yli kuukausi on nyt kotona oloa takana ja todettiin miehen kanssa, että ei tämä nyt kovin paljoa eroa meidän normaalihommista tällä hetkellä. Toki pääsiäinen ollaan vietetty perinteisesti Etelä-Pohjanmaalla, mutta tänä vuonna näin. Livetreeniä ja pääsiäisen viettoa – siinä viime päivien sisältö.

Vedin ensimmäiset livetreenit Instagramissa Pitkäperjantaina. Hieman jännitti etukäteen, että noinkohan paikalle saapuu treeniseuraa heti aamusta ja olin tosi iloinen, kun porukkaa alkoi tipahdella linjoille. <3 Puoli tuntia meni tosi nopeasti ja koska jatkoa treeneille toivottiin, aion niitä silloin tällöin järjestää. Mikäs sen parempaa tekemistä nyt, kun kotona joka tapauksessa tulee treenejä tehtyä. Toki teen ne mielellään hyvässä seurassa! 🙂

Seuraavat #juoksujalkaalivetreenit ti 14.4.2020 klo 17 @lauraenroth. Ohjelmassa on 30 min kuminauhatreeni, jota on niin ikään toivottu.

Pääsiäinen on kautta vuosien tarkoittanut itselle aina sopivassa suhteessa hyvää ruokaa, seuraa, lekottelua ja liikuntaa ja nämä toteutuvat myös tänä vuonna. Avattiin grillikausi viikko sitten ja muutenkin terassi on pesty ja pihakalusteet kaiveltu esiin. Välillä satelee rakeita ja välillä tuntuu jo tosi lämpöiseltä, mutta kevään sää on aina yhtä monivivahteista. Vähän niin kuin nämä kotipäivät tällä hetkellä. 😀 Lasten kanssa ei jää luppoaikaa päiviin ja illalla on takki aivan tyhjä. Toisaalta, enpä muuta tähän hetkeen toivo, tai no, ehkä muutaman tunnin lisää katkeamatonta unta. Uniasiaa muuten luvassa lisää taas ensi viikolla, kun vauvalle tulee jo 7 kk mittariin!

Tänään ohjelmassa on sunnuntain vakioksi muodostuneet siivouspäivä ja treenit valmennettavan kanssa. Ollaan alun perinkin treenattu hänen kanssaan ulkona, joten vallitseva tilanne ei onneksi tuonut tähän muutosta. Tänään kahvakuulaillaan ja tein testimielessä suunnittelemani treenin itse eilen. Olipas tehokasta hommaa pitkästä aikaa! Sain hyvin pidettyä tekniikan mukana ja homman paketissa, joten täytyy ottaa kahvakuula taas säännölliseen ohjelmaan. Ehkä livetreeneissäkin jossain vaiheessa kahvakuulaa?

Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *