Hae
Juoksujalkaa

Lempparihousut uudesta treenivarustekaupasta! (sis. alekoodin)

Varusteista ei olekaan tullut hetkeen kirjoitettua blogissa, vaikka niitä aina toivotaan. Nyt halusin tulla vinkkaamaan teille kotimaisesta juuri avatusta Sininen Strutsi -treenivarustekaupasta, josta vihdoin hoituu On Running -merkin tilaukset helposti ja sieltä löytyvät mm. mun lempparihousut ja juoksukengät.

Kaksi multa varmasti eniten kysyttyä varustetta kautta aikain ovat On Running juoksukengät ja nuo juoksuhousut. 🙂 Housut keräävät aina kysymyksiä, kun ne kuvissa vilahtavat ja ne ovat olleetkin käytössä ahkerasti ympäri vuoden. Edessä oleva paneeli hylkii vettä ja pitää tuulelta lämpimänä, housujen takaosa on joustavaa ja hengittävää materiaalia. Nämä lempparihousut vaan on täydelliset kelillä kuin kelillä (no, poislukien ehkä hellekelit) plus että niiden istuvuus on täys nappi.

Kengistä vanhempia kirjoituksiani voi lukea esim. täältä ja täältä.

  

Merkki on ollut itsellä käytössä nyt kolmisen vuotta ja voin lämpimästi suositella. Onin varusteet ovat todella laadukkaita ja kestävät kovassa käytössä. Vaatteet ovat kestäneet täysin muuttumattomana monen pesun ja käyttökerran jälkeen. Hinta voi alkuun tuntua hieman kalliilta, mutta voin taata, että niissä on laatu kohdallaan. Ei liene vaikeaa arvata, että hankin sarjassaan toiset samanmoiset housut käyttööni ja nyt jalassa vaihtelevat sitten molemmat värivaihtoehdot, siniset ja harmaat.

Tuo takki taas on hurjan kevyt, tuulenpitävä ja vettähylkivä. Merkin housut ja takki ovat kenkien lisäksi olleet käytössä jo useamman vuoden, mutta uusi tuttavuus oli nyt testiin saapunut hengittävä ja lämmin tekninen juoksupaita. Senkin istuvuus oli kymppi! Multa on kyselty näiden kokojen paikkaansa pitävyydestä ja voin sanoa, että näistä kannattaa kyllä tilata ihan se koko, mitä käyttää. Mulla on kaikista koot S ja ainoastaan tuossa takissa on hieman tiukahkot hihat ranteesta, etenkin jos käytössä on urheilukello. Eli koot ovat tosi paikkaansa pitävät. Samoin kengissä.

sininen strutsi -liikkuvan ihmisen verkkokauppa

Kysymyksiä on myös herättänyt, mistä On Running vaatteita ja -varusteita pystyy parhaiten hankkimaan ja jatkossa onkin helppo ilmoittaa, että tuolta kotimaisesta Sininen Strutsi – verkkokaupasta Onin varusteet ovat helposti hankittavissa! Mulle ei tästä kerry mitään provikoita, haluan vilpittömästi suositella ja vinkata, koska niistä on paljon kyselty.

On Running ei yleensä tarjoa alennuksia, mutta sain teille viikon ajaksi tutustumistarjouksena -10%   Sininen Strutsi -verkkokaupasta koodilla ’strutsi10’. Nyt jos koskaan kannattaa laittaa tilaus menemään! Tarjous on voimassa 15.4.-22.4.2020 välisen ajan. Verkkokaupassa on ilmaiset toimituskulut yli 50 € tilauksille.

Energistä viikon jatkoa!

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

*On Running vaatteet ja kengät saatu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *