Hae
Juoksujalkaa

Energiaa kevät-iholle – sis. alekoodin

*Sisältää mainoslinkkejä

Onko muillakin sama tunne, että tämä kotona olo on saanut kasvot näyttämään jotenkin harmaalta ja väsyneeltä. Kotona ollessa tulee peiliin vilkaistua ainoastaan puolivahingossa, koko lookki on vähän kulahtanut ja suihkussa käyntikin tuntuu luksukselta. 😀 Hah! Ainakin oma kevät-iho kaipaa nyt energiaa ja piristystä!

Varmasti tämä sama tapahtuu joka kevät, auringon tullessa esiin, mutta etenkin nyt, pitkän kotonaolon jälkeen iho tuntuu harmaammalta ja väsyneemmältä. Löysin mun luottomerkiltä täydellisen tuotteen tähän, johon sain TwistBe:n asiantuntijoilta suositukset. En tajua, miten en ollut aiemmin tutustunut Olivia Kleinin seerumeihin!?

energiaa hoitoseerumeista

Tiedätte minun Olivia Klein tuotteiden suurkuluttajana. Niiden puolesta puhun ja voin lämpimästi suositella kaikille, jos et ole jo testannut. Tuotteet, jotka yksinkertaistivat mun kasvojenhoitorutiinit ja rauhoittivat kasvojen ihon.

Olivia Kleinilla on kolme eri seerumivaihtoehtoa, joista aiemmassa tilanteessa olisin valinnut ehdottomasti Hydra Serum hoitoseerumin, joka on tulehdusta hillitsevä – tasoittava – korjaava. Se tasoittaa ihon punoitusta, syväkosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa, ärtynyttä ihoa ja hidastaa ihon ennenaikaista ikääntymistä. Hydra Serum soveltuu erityisesti ruusufinnin (acne rosacea), laajenneiden pintaverisuonien (couperosa) sekä suunympärysihottuman (perioraali dermatiitti) tulehdusta hillitseväksi paikallishoidoksi. Seerumi rauhoittaa myös kuivaa ja erityisherkkää ihoa tasoittaen ja vähentäen mm. lehahtelevaa punoitusta. Tähän tuotteeseen tulen tarttumaan ehdottomasti syksyllä/ alkutalvesta!

Nyt oma tilanne kasvojen iholla on kuitenkin rauhallinen ja ainoa haaste on enemmänkin tuo kulahtaneisuus – iho kaipaa energiaa! Valitsin käyttööni Vitamin Serum hoitoseerumin, jonka kuvaus osui tähän hetkeen täydellisesti! Vitamin Serum on elvyttävä – uudistava – ravitseva – bioaktiivinen hoitoseerumi. Erittäin C-vitamiinipitoinen tehohoitava seerumi, joka sisältää runsaasti karpalon, vadelman luonnollisia ja tehokkaita antioksidantteja. Uudistaa ja kirkastaa ihoa, sekä tukee ja vahvistaa ihon toimintoja ennenaikaista ikääntymistä vastaan sekä pehmittää ja tasapainottaa ihon optimaalisen kosteuden.

Kolmas seerumivaihtoehto on Balance Serum hoitoseerumi, joka on kirkastava – tasoittava – korjaava. Seerumin tiiviiseen muotoon pakatut tutkitut tehoaineet ja vihreän teen superantioksidantit rauhoittavat tulehduksia sekä pehmittävät ja tasoittavat ihoa välittömästi. Balance Serum soveltuu erityisesti myös aknen-, finnien ja epäpuhtaan ihon tehohoitoon.

Olen levittänyt seerumia iltaisin Sensitive Toner suihkuttelun jälkeen. Ihanaa energiaa kasvoille! Kuulostaisiko seerumit ajankohtaisilta myös sulle?

Saat koodilla JUOKSUJALKAA -15% Olivia Kleinin tuotteista TwistBe:lta 6.5.2020 asti! <3

Energistä viikkoa,

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *