Hae
Juoksujalkaa

#ktouttraining -treenit käynnissä!

Päästiin Heidin kanssa vetämään maaliskuussa Naistenpäivän treeni Kari Traa Helsinki Outletissa. Suunnitteilla oli järjestää kevään aikana siellä muutamia maksuttomia yhteistreenejä, kunnes maailman tilanne iski ja jouduttiin tietysti perua kaikki treenitapahtumat. Nyt #ktouttraining -treenit on jälleen aloitettu ja seuraava on vuorossa jo alle parin viikon päästä!

Viime lauantaina tehtiin paluu yhteistreeneihin ja vedettiin kahdelle pienemmälle porukalle tunnin mittainen kehonpainotreeni. Saatiin aivan mahtava ilma ja energinen porukka mukaan. Kiitos vielä mukana olleille! Taas oli todettava, että ilman porukan yhteistä fiilistä olisi jäänyt viimeiset toistot tekemättä siinä helteessä!

#ktouttraining -treeneissä on tavoitteena liikkua hyvällä fiiliksellä, itseä sopivasti haastaen. Treenit sopivat kaiken kuntoisille ja liikkeet skaalataan osallistujien mukaan. Mukaan treeneihin ei tarvitse mukaan muuta kuin hyvää mieltä ja halutessaan juomapullon ja oman maton (myös lainattavia mattoja löytyy).

Seuraavat #ktouttraining -treenit 27.6.2020 klo 11.

Mukaan treeneihin mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Ilmoittautumiset: tuuli.kayhko@activebrands.com

Luvassa on lisäksi alennuksia Kari Traa Helsinki Outlet -myymälään sekä yllätys tuotepalkinnon arvonta osallistujien kesken. Toivottavasti pääset mukaan! <3

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *