Hae
Juoksujalkaa

Elokuun kuulumisia

Vierähtipä tosiaan kuukausi blogilomaa ja ajattelin tulla kertomaan elokuun kuulumisia ja valottamaan, mitä suunnitelmia täällä on syksyksi tässä vaiheessa tiedossa. Kaikkea kivaa ja tietenkin liikunnallista on luvassa, arvaatte varmasti, kuinka innoissani olen! Yhdestä tulevasta olen nimittäin erityisen ylpeä.

Juuri tällä hetkellä eletään nimittäin kiireisintä aikaa, sillä kuten Instagramissa olen kertonutkin, olemme avaamassa ystävä-kollega Heidin kanssa yhteisen online-liikuntapalvelun. Ja avaamisen pitäisi tapahtua elokuun aikana! Kaikki palikat eivät ole pelkästään meistä kiinni, mutta luottavaisena silti olemme sen suhteen, että aikataulu pysyy. 🙂

Avaamista odotellessa, kannattaa laittaa Instagramissa tai Facebookissa @twogethertraining seurantaan. Tämä on palvelu, joka tulee sopimaan ihan kaikille! Elämä ja elämäntilanteet muuttuvat, mutta liikunta on varmasti se, mikä tuo jaksamista arkeen. Tästä on paljon omakohtaista kokemusta! 🙂 Heidin kanssa olemme suunnitelleet tätä palvelua jo kauan, mutta nyt keväällä meille tuli mahdollisuus alkaa oikeasti toteuttaa tätä. Lapsiperhearjessa tämäkin on ollut välillä hieman haastavaa toteuttaa, mutta jos jotain oikeasti haluaa, sen eteen on valmis tekemään töitä.

Lisäksi syksyksi on suunniteltu ja aikataulutettu pari treeniviikonloppua, joista toinen, Fit lehden hyvinvointiviikonloppu on jo loppuunmyyty. Nyt vaan täytyy toivoa, että päästään järjestämään se korona-tilanteen takia. Toisen suhteen kannattaa olla kuulolla ja toimia heti, sillä nämä tuppaavat menemään nopeasti täyteen.

Meillä on elokuun loppu aina juhlia täynnä, kun sekä miehen että pojan synttärit osuvat lähekkäin. Tänä vuonna lasten synttäreitä on tarkoitus juhlia syyskuun alussa yhteissynttärein, koska heidänkin syntymäpäivien välillä on vain kaksi viikkoa väliä. Olen aloittanut jo varovaisen juhlien suunnittelun, mutta toki tässä pitää tarkastella muuttuvaa tilannetta koko ajan ja viettää synttärit vain omalla perheellä, jos niikseen.

Tälle päivälle olin suunnitellut iltalenkkiä, mutta päätinkin pitää kirjoitusillan. Elämä on täynnä valintoja ja mulle yksi valinta on blogin kirjoittaminen, jota haluan säännöllisesti päivittää. Omaa aikaa ja melko terapeuttista sekin, hyvä vaihtoehto välillä lenkkeilylle… varsinkin jos sataa kaatamalla. 😀 Seuraavaksi kirjoitan meidän vauvan 11 kk unikuulumisista, jonka julkaisen vielä tämän viikon aikana. Ajatella, että täällä on jo viimeinen vauvakuukausi käynnissä!

Sellaisia elokuun kuulumisia täällä, mukavaa alkanutta viikkoa ruudun toiselle puolelle!

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Kuvat: Niina Mäenpää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *