Hae
Juoksujalkaa

Nyt se on auki: TWOgether Training!

Tulin tännekin innoissani heti kertomaan, että nyt se on auki: TWOgether Training! Mun ja Heidin ikioma Online treenipalvelu.

Käy kurkkaamassa, miltä sivustolla näyttää, minkälaisesta palvelusta on kyse ja tietysti kannattaa testata meidän kaikille avointa etusivulla näkyvää yhteistreeniä! 😉

tWOgether training – mistä on kyse?

Kyseessä ei siis ole minkään tason verkkovalmennus, ei dieetti tai treeniohjelma. Me nimitämme palvelua ”treenaajan spotifyksi” – treenikirjastoksi, josta löydät treenejä omaan arkeen sopivaksi. Palvelu ei ole ns. koskaan valmis vaan tulee päivittymään joka viikko.

Treenit ovat kestoltaan n. 10 min – 1h, niistä saa yhdisteltyä erilaisia kokonaisuuksia ja täten haastettua itseään kymmenen minuutin pätkällä tai vaikka kokonaisella treenipäivällä, jos on sen verran aikaa tai halua. Kaikki on itsestä kiinni. Lajeja löytyy monipuolisesti kotitreenivälineillä tehtäväksi, mutta suuri osa treeneistä onnistuu myös täysin ilman välineitä. TWOgether Training -palvelusta löytyy myös kehonhuoltoa, pilatesta, joogaa sekä meidän yhteinen lempilapsi: tekniikka tutoriaalit.

Upeinta on julistaa tässä vaiheessa myös meidän ensimmäinen yhteistyökumppani treenivälineiden osalta. CASALL, joka tarjoaa myös 6kk tai 12 kk palvelun ostaneille -30% alennusta nettikaupastaan.

Tulkaa kertomaan palautetta, joko minulle tai Heidille suoraan meidän kanavia pitkin tai @twogethertraining Instagramissa tai Facebookissa. Tämä on uusi palvelu, joka tulee tietysti kehittymään matkan varrella käyttökokemusten myötä.

Nähdään treeneissä! <3

xx Laura

Seuraa myös Facebookissa & Instagramissa

Kuvat: Markku Lempinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *