Hae
Juoksujalkaa

Juoksutavoite asetettu!

Lauantaina iski yhtäkkiä mieleen seuraava juoksutavoite! Siinä keskellä siivouspäivää, kylppäriä kuuratessa. Olin seurannut instassa päivittyviä kisavalmisteluita viime viikonloppuna juostulle Espoon rantamaratonille, aurinko paistoi kirkkaana ja ulkona oli täydellinen syksyn kutsuva juoksukeli. Siinä se oli kirkkaana mielessä: juoksutavoite ensi vuodelle!

Parikymmentä juostua puolikasta on takana, mutta ainoastaan yhden niistä olen juossut esikoisen jälkeen, vuonna 2017 eli kisatantereella on ollut pitkään hiljaista. Koko ajan on ollut kuitenkin mielessä, että joku juoksutavoite olisi kiva asettaa. Maraton ei ole tässä vaiheessa realistinen vaadittavien treenimäärien ja -aikojen vuoksi. Joten puolikas it is ja nimenomaan tuolla Espoon rantamaratonilla vuoden päästä!

juoksutavoitetta kohti

Vaikka juoksutavoite on vielä tosi kaukana ja varmasti pystyisin puolikkaan juosta jo vaikka reilun viikon päästä esim Helsinki Running Dayssa, haluan tarkoituksella miettiä tavoitteen tarpeeksi kauas. Se on kiva tähtäin, jonne voi rennosti treenailla tämän pikkulapsiarjen keskellä. Lisäksi olen useimmiten juossut kevään puolimaratoneja ja joka syksy haaveillut syyspuolikkaista. Lisäksi jälleen kerran, haluan että juoksukunnon kehittymiselle on riittävästi aikaa, eikä lenkille lähtö tunnu pakkoajatukselta. 🙂 En tiedä johtuiko tästä, mutta sunnuntain lenkillä jalka nousi jotenkin ekstrakevyesti! Juoksin kympin lenkin, joista ekat ja vikat 10 minuuttia rauhassa lämmitellen/ palautellen.

Syksy on ehdittomasti parasta juoksuaikaa. Lenkkien lisäksi olen pitänyt huolta lihaskunnosta ja myös liikkuvuudesta, kiitän siitä meidän TWOgether Training -palvelua. Hassua sanoa, mutta käytän palvelua itse lähes päivittäin. Se vaan toimii täydellisesti juuri tässä pikkulapsiarjessa. Kiitän siis itseäni ja Heidiä! 😀 Mikä on helpompaa kuin tehdä päivän mittaan valmiiksi mietittyjä treenejä sen sijaan että suunnittelisin joka kerta ne uudestaan. Aikaslotti olisi jo aikaa mennyt ohi! On ollut kiva huomata, että vajaa kuukauden auki olleen palvelun hankkineet ovat saaneet meidän treenifilosofiasta kiinni ja päässeet treenien makuun.

Palvelu on rakennettu tarjoamaan monipuolisia harjoituksia, joten kannattaa rohkeasti testailla palvelua laajasti. Helposti alkaa jumittaa samoissa harjoituksista ja siihen taas kehitys pysähtyy. Kehotan ainakin kaikkia joka viikko testaamaan viikon treenin, joka ilmestyy aina maanantaisin. Tällä viikolla se oli 2 reilun vartin Express treeniä.

Syksyn mittaan laajennamme palvelua edelleen ja jo tällä viikolla saadaan kertoa siitä lisää! 🙂

Ihanaa uutta viikkoa,

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *