Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Kun hiukset ei kasva!

Kaupallinen yhteistyö: Ompun Torppa

Kuten tiedätte, olen tuskaillut hiusteni kanssa molempien lasten syntymän jälkeen. Ekan kanssa hiukset palautuivat melko nopeasti kuosiinsa, mutta nyt tilanne on ollut hankalampi ja ollaan ohentumisen lisäksi tilanteessa: kun hiukset ei kasva! Koska hiukset ovat tietyllä tapaa kruunu ja siltä ei todellakaan nyt tuntunut, apua oli lähdettävä hakemaan.

Keskiviikkona Ompun Torpassa tapahtuikin aiemman värin kirkastuksen lisäksi tällä kertaa hokkuspokkus taikoja. Sain itselleni aivan ihanat hiukset! Tässä ennen-kuvat, jotka kertoo karua kertomaa ohentuneista hiuksista, varsinkin sivuilta.

Olen kaksi kertaa aiemmin ”kasvattanut” omia hiuksiani haluamaani pituuteen pidennysten avulla. Koenkin että pidennykset on oiva tapa päästä yli siitä kaikista ärsyttävimmästä hiusten kasvatusvaiheesta. Ja varsinkin tästä tilanteesta kun hiukset ei kasva tai ovat päässeet pahasti ohenemaan. Paljon uutta hiusta on (onneksi!) tulossa, kauttaaltaan päässä on muutamien senttien pituista uutta hiusta tulollaan, mutta muuten hiusten pituus junnaa nyt pahasti paikallaan.

Ekat pidennykset mulla oli joskus opiskeluaikoina. Ne oli sinetillä laitetut ja täytyy sanoa, että siitä on kyllä pidennysrintamalla menty iso harppaus eteenpäin. Viimekertaisesta pidennyksestä on aikaa n. nelisen vuotta ja ne olivat silloin teippipidennykset. Nyt laitettiin aivan ihana Pastell Hair -teippipidennys ja heti huomasi miten kevyet ja huomaamattomat ne oli.

Alkuun tehtiin sävytys omiin hiuksiin sekä fiksattiin myös hieman pidennysten sävyä sopimaan omiin hiuksiin. Sitten vaan pidennyksiä laittamaan. Ilme kirkastui sitä mukaa, kun hiuksia asettui paikoilleen. Tarkoituksena ei ollut hakea pituutta ja pituus onkin oikeastaan täysin mun oma. Hiukset olivat 30cm ja niitä laitettiin 4 pakettia. Hiuksista tuli siis tuuheammat ja tosi luonnollisella tavalla!

Tässä jälkeen -kuvat.

Mulle pidennykset (tai tuuhennuksen) teki Kristina Ompun Torpassa ja oon niihin supertyytyväinen! Ja kaiken lisäksi tuo sävy on ihan täydellinen! Hiuskriisi on ratkaistu.  <3

xx Laura

Kaupallinen yhteistyö: Ompun Torppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *