Hae
Juoksujalkaa

Parhaat talvijuoksutrikoot!

Syksyn tullen varustekyselyt nostavat aina eniten päätään ja koska saan Instan puolella viikottain varustekysymyksiä, alan niitä nyt taas blogiinkin säännöllisemmin nostamaan. Viime aikojen kyselyt ovat painottuneet talvijuoksuvarusteisiin ja nyt esittelyssä parhaat talvijuoksutrikoot!

Huomaa, että kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö tai mainos, ostin nämä talvijuoksutrikoot. Kuulin nimittäin, että aiempiin monta vuotta käyttämiin ja hehkuttamiin talvijuoksutrikoisiin on tehty tänä talvena hienosäätöä. Mun eka talvijuoksuasu-postaus löytyy neljän vuoden takaa, jolloin brändi on sama, malli eri.

Seuraava päivitys asuun tuli jokunen vuosi sitten, jolloin kirjoitin Tove talvijuoksutakista & Torill talvijuoksutrikoista. Niistä kirjoitin tässä tekstissä. Tuo Tove/ Torill -asu on kaapissa edelleen ja tulee aktiiviseen käyttöön tänäkin talvena. Joten melko pitkällä kokemuksella uskallan näitä teille suositella.


Mutta nyt halusin hankkia nämä tälle talvelle saapuneet uudet talvijuoksutrikoot. Kyseessä on Kari Traa Tirill Tightsit. Näitä muutamille ehdin jo Instan puolella suositella ja osa teistä on ne jo kuuleman mukaan käyttöön saanut. 🙂 Näissä kannattaakin toimia nopeasti, nämä talvijuoksuasut viedään yleensä käsistä. Voin rehellisesti sanoa, että nämä on parhaat testaamani talvijuoksutrikoot!

Tirill Tightseihin on tullut mm. seuraavat muutokset:

  • Korkea vyötärö ja leveä vyötärökaistale (nämä ovat ihan parhaat muutokset!)
  • Joustava kangas, jonka ansiosta trikoot istuu hyvin päällä ja pysyy napakasti paikallaan 
  • Tuulisuoja reisissä ja takapuolessa, näissä edellisiin malleihin verrattuna joustavampi kangas, josta heti plussaa
  • Sisältä harjattu kangas, joka tuntuu tosi miellyttävältä ihoa vasten.

Heijastimet ovat olleet Kari Traan vaatteissa aina kohdillaan ja niitä on riittävästi.  Ne on niin tarpeen tuolla pilkkopimeässä! Olen muuten jo ehtinyt käyttää näitä trikoita ahkerasti, eivätkä ole olleet liian tukalat lämpimämmillekään keleille. Tänään mittari näytti aamulla jo kuitenkin sellaisia lukemia, että saa siirtää kevyemmät juoksuasut syrjään. Näiden trikoiden käyttöikä onkin tosi pitkä: alkusyksystä myöhään keväälle.

xx Laura

p.s. Testasitko/ tallensitko jo muistiin Instagramissa (@lauraenroth) eilen julkaisemani porrastreenin?

Kuvat: Monna Pursiainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *