Hae
Juoksujalkaa

Syyslomakuulumisia ja liikuntapäiväkirjaa

Me vietettiin viime viikolla tosiaan vähän syyslomaa ja startattiin auto tiistai-iltana kohti Etelä-Pohjanmaata. Lasten kanssa lomailtiin keskiviikosta alkaen, mies teki töitä pari päivää sieltä käsin. Tässä syyslomakuulumisia ja pitkästä aikaa perinteistä liikuntapäiväkirjaa. 🙂

Otin viime maanantaista asti tavoitteeksi tehdä ja samalla testata meidän TWOgether Training -palveluun viime viikolla lanseerattua viikko-ohjelmaa. Jatkossa suunnittelemme maanantaisin ilmestyvän viikon treenin ympärille esimerkki viikko-ohjelman. Aikalailla kaikki tuli tällä viikolla tehtyä. Ainostaan käsipainotreeni jäi painojen puuttumisen vuoksi tekemättä.

Syyslomaviikon treenipäiväkirja

Ma: patteritreeni kehonpainolla ’42

Ti: Easy Yoga Flow (lonkankoukistajat & rintaranka) ’26

Ke: lämmittely ylävartalotreeniin ’6 & poltetta ylävartalolle käsipainoilla ’21

To: kumppari express (pakara) ’15

Pe: Pilates Core express ’20

La: tehokas koko vartalon kuminauhatreeni ’27

Su: kehonhuolto express – selkärangan liikkuvuus ’17

Aika monipuolista, vai mitä! Parasta tässä olivat ehdottomasti nuo ”lukujärjestykseen” nakutetut liikkuvuus ja kehonhuolto -osiot. Faktahan on myös se, että tulee liikuttua ihan eri tavalla, kun on ohjelma mitä seurata. Näin se on kuulkaa ihan kaikilla, jopa itse viikko-ohjelman kehittelijällä. 😀 Huomasin, myös miten haastavaa oli toisaalta tehdä päivittäin treenit, mutta taas sen vartinkin jälkeen olo oli kuin uudestisyntynyt. Kuten noista ajoista huomaa, siellä on ainoastaan pari pidempää treeniä. Se on vaan aina se aloittamisen vaikeus tai sopivan slotin löytäminen päivästä.

Tässä pitää muistaa myös armollisuus. Jos tällä viikolla ei pystynyt tehdä kaikkia viikon treenejä, seuraavalla viikolla on uusi yritys. Kukaan ei ole robotti, joka vaan nakuttaa kaikki ohjelmat viikosta toiseen.

Lisäksi syyslomaviikko piti sisällään vaunulenkkejä kävellen päivittäin ja käytiin miehen kanssa lauantaina juoksemassa Cooper! Edellisestä kerrasta oli aikaa jokunen vuosi… Vielä sain omassa ikäryhmässäni hyvän arvosanan ja vieläpä sinne ihan asteikon yläpäähän, ens vuonna ikäryhmä onneksi vaihtuu ja rajat leppoistuu! 😀 Laitettiin jo seuraava testijuoksu huhtikuulle, puolen vuoden päähän, taktisesti juuri ennen syntymäpäivää.

Lisäksi syyslomalla lapset nauttivat serkkujen kanssa olosta ja ulkoilusta, vietettiin kummitytön synttäreitä, syötiin, kahviteltiin ja oleiltiin isovanhempien kanssa sekä nähtiin tietysti isoäitiä. Sellaisia syyslomakuulumisia!

Alkaneen viikon ohjelmassa voisi olla tavoitteena jälleen päivittäin kotitreenejä, mutta tällä viikolla pitäisi lisätä mukaan juoksulenkkejä, jotka eivät ole tällä hetkellä yhtään säännöllisiä. Suunnitelmissa onkin rakentaa itselle juoksuohjelma, jota tulisi helpommin noudatettua viikon tiimellyksessä.

xx Laura

Juoksujalkaa myös Facebookissa & Instagramissa

Kuvat: Monna Pursiainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *