Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Browlift – kulmakarvojen käsittelyllä ryhtiä kasvoille (sis. alekoodin)

Kaupallinen yhteistyö: Kauneuskeskus Säterinportti

Kävin tutustumassa maanantaina uuteen kauneuskeskukseen. Leppävaarassa, Säterinportti 6 Espoossa sijaitseva Kauneuskeskus Säterinportti on avannut ovensa n. kuukausi sitten. Pääsin maanantaina Browlift – kulmakarvojen käsittelyyn.

Browlift on mainio käsittely omiin kulmakarvoihin. Tämä on vastaava kuin ripsille tehtävä Lashlift, joka siis nostaa omat ripset uusiin ulottuvuuksiin. Näin käy myös Browlift -käsittelyssä. Mitään ”lisäkkeitä” ei laiteta vaan koko käsittely perustuu omiin kulmakarvoihin, mutta ero on valtava. 🙂 Käsittely on hyvä tapa korostaa omia luonnollisia kulmakarvoja ja lisäksi helpottaa niiden muotoiltavuutta. 

YUMI Brows kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Kulmakarvoihin laitetaan ensin permanenttiaine, joka ”pehmentää” kulmakarvat helpommin muotoiltavaksi. Tämän jälkeen ne värjätään, ”liftataan” ja muotoillaan. Siis ihan uskomatonta oli huomata, kuinka tuuheat omat kulmakarvat on! Lopputulos huolitellaan vielä nyppimällä mahdolliset irtokarvat ja kulmakarvoille levitetään seerumi. Käsittely kestää noin tunnin ja lopputulos voi parhaimmillaan kestää useitakin viikkoja. Hoito on tietysti myös kivuton.

Tämä oli toinen kerta, kun minulle tehtiin Browlift. Edellinen lopputulos kesti kulmissa pari kuukautta! Totta kai väri haalistui, mutta koska kulmissa säilyi permanentin tuoma pehmeys, kulmia oli tosi helppo muotoilla itse ja tuoda kynällä lisäväriä niihin. Toki kulmat olisi voinut tässä välissä pelkästään värjätä, mutta itse Browlift -käsittelyjen välissä olisi hyvä pitää vähintään 6 viikkoa välissä. Itsellä käsittely pysyi kuitenkin kulmissa tuon pari kuukautta, joten sinänsä seuraavaan käsittelyyn ei ollut kiirettä. Browliftin jälkeen täytyy välttää kulmakarvojen kastelemista mielellään 48 h, joten suosittelen menemään käsittelyyn meikittä.

Tässä lopputulos!

Alekoodi

Kauneuskeskus Säterinportti tarjoaa koodilla Juoksujalkaa -20% tutustumisalennuksena kaikista palveluista. Tee varaus sunnuntaihin 25.10.2020 mennessä joko ajanvarauksen kautta tai soittamalla. 

Voit siis tehdä varauksen tulevaisuuteen, kunhan varaat sunnuntaihin mennessä. 🙂 Jos haluat varata ajan tähän Browliftiin, se löytyy ajanvarauksesta nimellä YUMI Brows ja ovh. hinta on 49 €.

Menkää ihmeessä tutustumaan tähän uuteen upeaan ja monipuoliseen kauneuskeskukseen! Vaikka uusi keskus on ollut avoinna vasta kuukauden, työntekijöillä on pitkä kokemus kauneudenhoitoalalta. Parkkipaikkoja löytyy heti oven edestä (ne olivat maksullisia, mutta hyvin edullisia). Edit 16.11.2020 kadun varrella 4h kiekkopaikkoja.

xx Laura

Juoksujalkaa myös Facebookissa & Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Kauneuskeskus Säterinportti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *