Hae
Juoksujalkaa

Luonnonkosmetiikalla ruokahävikkiä vastaan

Olen saanut pr-näytteinä testailla Pulpe de Vien kasvonaamioita ja suihkugeelejä muutamia kuukausia ja testikappaleiden jälkeen ostanut niitä itsekin. Tuotteiden ajatuksena on taistella luonnonkosmetiikalla ruokahävikkiä vastaan ja sitä se onkin ihan konkreettisesti, sillä tuotteet valmistetaan hävikkihedelmistä. Mielestäni ajatus tuotteiden takana on nerokas ja siksi haluan näistä myös blogissa vinkata!

Luonnonkosmetiikalla ruokahävikkiä vastaan

Pulpe de Vie on ranskalainen kosmetiikkabrändi, jonka ideana on käyttää myymättä jääneitä hedelmiä ja kasviksia, sekä ostaa pientuottajilta ”väärännäköisiä yksilöitä”, jotka eivät kelpaa vääränlaisen ulkonäön takia myyntiin. Sarjan tuotteet ovat kohtuuhintaisia ja niiden tavoitteena on, että luonnonkosmetiikan ei tarvitse olla kallista ja se on kaikkien saatavilla. Sertifioidut tuotteet (Ecocert & Cruelty Free sertifikaatit) valmistetaan paikallisesti Ranskassa ja yrityksellä on yli 10 vuoden kokemus luonnonkosmetiikasta. Jokainen tuote sisältää vähintään 99 % luonnonraaka-aineita.

Hedelmät ja kasvikset muutetaan vesiksi, uutteiksi ja öljyiksi pienessä tuotantolaitoksessa Ranskan Alpeissa ja ihonhoitotuotteet valmistetaan laboratoriossa Provencessa. Tuotesarja sisältää hiustenhoito-, vartalo- ja kasvojenhoitotuotteita sekä mm. hammastahnoja.

Tuotteet tuoksuvat käytössä raikkailta ja oikeasti hedelmiltä. Olen todella tykästynyt niiden puhtaisiin ja raikkaisiin tuoksuihin. Suihkugeeli oikeasti tuoksuu viikunoilta tai persikalta. Samoin naamioissa on raikas hedelmäinen tuoksu ja hauskat nimet. Sillä on valtava merkitys, kun tietää että tuotteet on valmistettu oikeista hedelmistä ja kasviksista. Käyttämieni kasvonaamioiden ja suihkugeelien hinnat liikkuvat n. 5-6€ tietämillä, joten niitä on helppo napata muutama jemmaankin. Nämä naamiot on ihan parhaita!

Tykkään ostaa parit naamiot varastoon, sillä kun sellainen naamion pituinen hetki (10-15 minuuttia) osuu kohdalle, niin silloin ei kannata aikailla! 🙂

Seuraavaksi haluaisin testata ainakin merkin vartalovoiteita sekä kasvoseerumeita ja erityisesti yksi tuote kiinnostaa: vaahtoava puhdistusöljy. Vadelmaa ja luumua sisältävä öljy, joka muuttuu vaahtoavaksi puhdistustuotteeksi, kun se sekoittuu veteen. Öljy sisältää antioksidantteja ja anti-age ominaisuuksia  ja lupaa tuoda iholle heleyttä ja raikasta hehkua sekä rauhoittuneen ja pehmeän ihon. Kuulostaa ainakin täydelliseltä!

Tuotteita myyvät Suomessa ainakin K-Citymarket, Sokos, Sokos Emotion, Ruohonjuuri sekä Life.

Ovatko merkin tuotteet sinulle tuttuja? Ja mitäs sanotte, olisiko aika palata taas näihin ”kuukauden valinnat”, kauneuden tuotesuosituksiin?

xx Laura

Juoksujalkaa myös Facebookissa & Instagramissa!

*kuvat Sugar/ kuvapankki

2 kommenttia

  1. tiinafit kirjoitti:

    Oi onpa kiva ajatus tuotteissa ja naamiot on kyllä ihanan rentouttavia 🙂

    https://fitfatmama.vaikuttajamedia.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *