Hae
Juoksujalkaa

Voita ilmaista treeniaikaa treenaamalla!

Nyt on mahdollisuus voittaa ilmaista treeniaikaa treenaamalla! Me lanseerattiin Heidin kanssa meidän TWOgether Training treenipalvelussa joulukuulle adventtitreenit. Jaamme palvelussamme kaikille ilmaiseksi neljänä adventtina maksuttoman ja kaikille avoimen treenin. Adventtitreeneihin osallistumalla voit voittaa meidän ”treenaajan spotifyssa” 3kk ilmaista treeniaikaa.

Nyt palvelussa on auki 20 minuutin tehokas kahvakuulatreeni, joka aukesi viime sunnuntaina. Kun teet treenin ja jaat kuvan lauantaihin klo 23.59 mennessä Instagramissasi, olet mukana arvonnassa. Arvomme joka viikko kuvan julkaisseiden kesken 3 kk maksutonta treeniaikaa palveluumme.

Tämän jälkeen taas seuraavana adventtina julkaistaan uusi treeni, johon on jälleen viikko aikaa osallistua. Näin arvomme siis 4 x 3kk treenipaketin ja voit osallistua/ voittaa useamman kerran. Tämä ei sido sinua mihinkään muuhun.Myös meidän jäsenet voivat osallistua ja voitettu treeniaika lisätään olemassaolevan ajan loppuun.

Voita ilmaista treeniaikaa treenaamalla

Tässä vielä lyhyesti ohjeistettuna. Jaa treenikuva Instagramissasi ja merkitse kuvaan @twogethertraining ja #adventtitreenit. Huomioi, että tilisi tulee olla julkinen, että näemme kuvan. Jos et halua jakaa kuvaa, voit toki käydä muuten vaan tekemässä kaikki 4 ilmaistreeniä joulukuun aikana.

Aktiivista joulukuun ensimmäistä!

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *