Hae
Juoksujalkaa

Puolimaraton viikossa!

Tällä hetkellä kun lenkit on mitä on ja vähän sinne tänne sutaistuja, oli aika asettaa taas haaste itselle. Olen kyllä niin haasteiden ihminen, saan ihan eri tavalla järkevöitettyä toimintaani, kun asetan jonkun konkreettisen tavoitteen. Näitä onkin vuosien varrella blogissa nähty ja tullaan näkemään jatkossakin! 😀 Uusi haaste menee rakkaan harrastukseni juoksun saralle: puolimaraton viikossa. Eli 21 juoksukilometriä viikossa.

puolimaraton viikossa

Tämä haaste lähti käyntiin vähän vahingossa kun Suunnon dataa tutkiessani huomasin, että pari viikkoa sitten olin juossut puolimaratonin viikon aikana. Seuraavalla viikolla juoksut olivat taas arkipäiviltä jääneet täysin, kunnes lauantaina kipaisin 7 kilometrin lenkin. Sunnuntaina oli itsenäisyyspäivä, jolloin olen aina perinteisesti (viime vuotta lukuunottamatta, koska synnytyksestä oli silloin vain alle 3kk aikaa) juossut pitkän lenkin ja niin tänäkin vuonna. Ajattelin juosta puolimaratonin töyteen. Itsenäisyyspäivänä tuli juostua 14 kilometriä ja se on pisin lenkkini sitten hetkeen.

Tajusin heti, että juuri tähän elämäntilanteeseen sopiva haaste ja sopivat kilsamäärät. Kaukana ollaan takavuosista, mutta just hyvä nyt näin. Tavoitteena kylläkin jakaa kilsat n. kolmelle juoksupäivälle viikossa.

Ajatuksena on tähdätä toukokuun Helsinki City Runille*, jonne sain kutsun. Kiitos HCR, kun tsemppaatte mamaa juoksemaan vuodesta toiseen! <3 Kyseessä on ehdottomasti itselleni rakkain ja tärkein juoksutapahtuma, mihin olen osallistunut jo vuosia. Tänä vuonna puolikas tulee juostua myös nelikymppisenä, sillä täytän viikkoa ennen tapahtumaa pyöreitä! Hui hai ja siis todellakin jee!

Tätä juoksuhaastetta on siis onnistuneesti takana 2 viikkoa ja kolmatta mennään. Tosin molemmat viikot on menty kahdella juoksupäivällä. Tänään on eka juoksulenkki tälle viikolle edessä, katsotaan kuinka monta kilsaa kipittelemme Hillan ja Karkin kanssa. Se määrittelee myös loppuviikon lenkit ja kilsat! 🙂

Ai että, ihan mahtava fiilis juoksun suhteen taas (ikinä se ei ole kadoksissa ollut, tässä nyt vaan on pari muuttujaa)! 😉

xx Laura

Kuvat: Monna Pursiainen

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

*osallistuminen saatu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *