Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Hehkua ja kohotusta kasvoille (sis. alekoodin)!

Kaupallinen yhteistyö: Kauneuskeskus Säterinportti

Sain mahdollisuuden päästä Zoner-laitehoitoon. Tämä ei kuitenkaan ollut ensimmäinen kerta kyseistä hoitoa vaan se tehtiin sarjana minulle edellisen kerran vuonna 2018. Olin silloin todella tyytyväinen tuloksiin ja voin rehellisesti sanoa, että sillä oli vaikutusta kasvoihini. Hoito toi valtavaa hehkua ja kohotusta kasvoille, silloinkin olin pienen lapsen kanssa kotona ja ilme oli vähän kulahtanut. 😉

Tiesin jo siis ennalta, mitä hoito voi parhaimmillaan kasvoille tehdä ja lisäksi tämä kasvohoito on niin rentouttava kokonaisuus, joten eipä tarvinnut tätä mahdollisuutta kahta kertaa miettiä.

hehkua ja kohotusta kasvoille Zoner-laitehoidolla

Aiemmin ja myös tällä kertaa, minulle tehtiin kolmen hoitokerran hoito, joka antaa jo tosi hyviä tuloksia. Yhdellä kertaa näkee heti ihon kirkastumisen ja kosteutumisen, mutta kolme kertaa tuo kestävämmät tulokset. Taas esimerkiksi kuuden hoitokerran laajuus olisi itselleni ”turha”, sillä esimerkiksi juonteita ei ole vielä niin paljoa tai ne eivät ole niin syviä, joten niin laajaa hoitoa ei ole tarpeen tehdä. Hoitokertojen välissä on hyvä olla 10 päivän väli, mutta sen vaikutus jatkuu monien kuukausien päähän.

Tässä lähtötilanne:

Nimensä mukaisesti Zoner-laitehoito tehdään laitteella, joka ei siis satu yhtään. Pikemminkin hoito on rentouttava ja ihana luksuskokemus. Hoito voidaan tehdä kasvoille tai vaikka koko vartalolle (tällöin laitteessa erilainen pää) ja se on parhaimmillaan yli 25 -vuotiaille. Hoito on tehokas ja neulaton kohotus, joka toimii jo veltostuneeseen ihoon, mutta se on erittäin tehokas ennaltaehkäisyyn.

Zoner- laitehoito

  • korjaa ja ehkäisee ihon veltostumista
  • poistaa turvotusta
  • stimuloi kollageenin tuotantoa
  • vähentää ikääntymisen merkkejä
  • vahvistaa kasvojen sekä vartalon lihasjäntevyyttä pitkäkestoisesti

Hoito on monivaiheinen ja peruspituisena kestää n. 60 minuuttia. Kuulin nyt hoitoa tehdessä, että yhdessä vaiheessa, hoidon loppupuolella kasvoille imeytetään kosteuttavaa seerumia yhteensä 7 mll. Miettikääpä, että normaalisti kokonaisessa seerumipullossa voi olla 15 mll ainetta ja se kestää useita kuukausia! Ei ihme että kasvoille tulee hoidon jälkeen niin upea hehku, joka myös kestää pitkään. Laitehoito on tehokas, mutta kivuton kokemus ja omilla kasvoilla ei ole ollut juurikaan ylimääräistä punoitusta hoidon jälkeen. Sen sijaan ne hehkuivat silminnähden!

Tässä kolmen hoitokerran jälkeen:

”Pahoittelut” unisesta ja täysrentoutuneesta kuvasta. 😀 Kasvot ovat selvästi kirkkaammat ja heleämmät, mutta etenkin hoito toi kaivattua hehkua ja kohotusta kasvoille. Olen taas jonkun verran kärsinyt imetyksen lopettamisen jälkeen hormonaalisesta näpystä nenän ja suun ympärillä (josta olen kirjoittanut ekan lapsen jälkeen), mutta vaiva ei ole tällä hetkellä aktiivinen, joten tämä hoitokin oli turvallista tehdä.

Hoitosarjan jälkeen myös kasvojen väri on tasoittunut valtavasti, mutta nämä kuvat napattu suoraan hoidon jälkeen pediltä ilman filttereitä. 🙂 Hoidon vaikutukset muuten näkyvät vasta jälkeenpäin ja se voi olla parhaimmillaan jopa 6 kuukauden jälkeen.

Käsi sydämellä voin tätä hoitoa suositella ja jos yhtään mietit lahjaa vaikka jouluksi läheisellesi, tässä varteenotettava vaihtoehto. Kauneuskeskus Säterinportissa on tehty hoitoihin tulo turvalliseksi ja hygieeniseksi. Kasvohoidot tehdään erillisessä huoneessa, hoitajalla maski päällä tietysti, joka olisi ihan ilman koronaakin. Tämä on myös upea tapa tukea pieniä yrityksiä.

alekoodi

Nyt saan tarjota mun lukijoille -20% alennuksen viikon ajaksi kaikkiin Kauneuskeskus Säterinportin kauneushoitolan palveluihin. Koskee myös lahjakorteille tehtyjä ostoja, joten nyt kannattaa hoitaa joululahjat kuntoon! Tarjous on voimassa siis sunnuntaihin 20.12.2020 saakka.

Kaunista viikonloppua,

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Kauneuskeskus Säterinportti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *