Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Loskamaanantain luksus: kuumakivihieronta sis. Alekoodi!

Kaupallinen yhteistyö: Kauneuskeskus Säterinportti

Pääsin yhteistyön merkeissä testaamaan eilen kuumakivihierontaa Kauneuskeskus Säterinporttiin. Ja mikä täydellinen päivä siihen oli sattumalta valikoitunut aikaa varatessa. Siitä tuli nimittäin loskamaanantain luksus! Kuumakivihieronta osui kuin nappiin siihen märkään tiskirättikeliin ja olo oli täydellisen rentoutunut hoidon jälkeen.

Kuumakivihieronta

Olen käynyt muutamia vuosia sitten kuumakivihieronnassa aiemmin kerran, mutta en oikeasti muistanut, kuinka ihana hoito tämä todella olikaan. Kuumien kivien avulla hieronta todella rentouttaa sekä lihaksia että pääkoppaa. Rentouttavan musiikin soidessa voi vaipua täysin omiin ajatuksiin – tai mikä vielä parempaa – olla ajattelematta mitään! Loskamaanantain lisäksi voisin kuvitella, että hierontaan toinen nappiajoitus olisi kylmä pakkaspäivä. Ihan kesähelteillä en välttämättä menisi, sillä kuumakivihieronta on talven luksusta!

Hierontaan sai valita joko nestekiertoa tehostavan tai rauhoittavan aromaattisen öljyn. Itse valitsin nestekiertoa tehostavan ja sen kyllä huomasi hoidon jälkeen! Koska hoito tehtiin minulle illalla, sain sen jälkeen juosta vessassa. Myös yöllä huomasi saman ja lisäksi oli valtava hiki. 😀 Jotain siis selvästi tapahtui ja kuonat lähti liikkeelle.

Seuraavana päivänä oli myös hieman päänsärkyä ja oikeastaan muistan nämä samat ”sivuoireet” jo silloin vuosien takaa, kun kävin kuumakivihieronnassa edellisen kerran. Tämä hieronta menee ehdottomasti hemmotteluhoito -kategoriaan, eikä sitä voi verrata esimerkiksi urheiluhierontaan ja sen tuomiin etuihin, mutta tälläkin rentouttavalla hoidolla on paikkansa. Hieronta aloitetaan vatsallaan maaten jalkapohjista ja lopetetaan niska-hartiaseudulle selällään maaten. Hoidosta on valittavana 90 ja 60 minuuttinen.

Ihana Kauneuskeskus Säterinportti, sen monipuoliset palvelut sekä ihana henkilökunta on sellainen jota haluan ehdottomasti blogissani nostaa. Lisäksi saan tarjota teille jatkuvan edun:

koodilla juoksujalkaa saa -15% KAIKISTA Kauneuskeskuskun Säterinportin palveluista.

Menkää ihmeessä tutustumaan paikan päälle!

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa!

Kaupallinen yhteistyö: Kauneuskeskus Säterinportti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *