Hae
Juoksujalkaa

Alkuvuoden tunnelmia

Ollaan saatu nauttia upeasta talvesta, ei voi valittaa! Samaan aikaan kevät etenee ja päivä pitenee hurjaa kyytiä. Päätin tehdä pitkästä aikaa tällaisen kuvatunnelmapostauksen, joita oli aikoinaan mun blogissa joka kuukausi! Tässä alkuvuoden tunnelmia kuvina.

Alkuvuoden tunnelmia kuvina

Hiihtoa, hiihtoa, hiihtoa. 😀 Väliin luistelua ja pulkkailua. Kerrankin, kun pääkaupunkiseudulla on näin mahtava talvi, siitä on otettava kaikki irti. Parasta tässä on se, että myös lapset pääsee kokemaan kunnon talven. Ja hei, olenhan minä muutaman kerran toki talvijuoksulenkilläkin käynyt. Tällä viikolla viimeksi ja pitkästä aikaa juoksurattaiden kanssa, se teki iloiseksi niin kyytiläisen kuin itse juoksijan!

Käytiin Monnan kanssa kuvaamassa yhtenä upeana pakkaspäivänä ja ensi viikolla olisi tarkoitus taas mennä. Tämä on kyllä ollut paras keksintö ja vaikka nyt hoitovapaalla kuvaukset onnistuvat päiväsaikaan niin onneksi asutaan lähekkäin ja voidaan kuvata, vaikka palaankin (elokuussa!) töihin. Tuo elokuu tuntuu muuten tällä hetkellä vielä kovin kaukaiselta ajatukselta, mutta kokemuksesta tiedän, että nämä kuukaudet menevät supernopeaa.

Hoitovapaalla olen päässyt tekemään taas mahtavia projekteja liikunnan parissa ja yksi niistä on erään yrityksen kanssa toteutettava taukojumppa Meetsin kautta. Mielestäni melko pieni, mutta mahtava panostus työhyvinvointiin ja vaikka ”tapaammekin” vain kerran viikossa, uskon että jumppahetkistä kerääntyy heille liikepankki ja noita vetreyttäviä hetkiä on helpompi myös itsenäisesti lisätä työn oheen.

Nyt helmikuun lopussa on tulossa pitkästä aikaa myös treenikuvaukset meidän TWOgether Training palveluun. Niistä on ollut pari kuukautta taukoa ja hyvä niin, luovuus on päässyt kukkimaan ja olen suunnitellut muutaman erittäin hyvän treenin kevätkuukausia varten. 🙂 Tällä hetkellä meidän palvelua pääsee testamaan 5 päivää maksutta, täysin ilman sitoumuksia tai luottokorttitietoja, joten käy ihmeessä kokeilemassa!

Ja hei, siitä tulikin mieleen, että meillä on tulossa upeat ystävänpäivätarjoukset nyt pe-su. Kannattaa ottaa @twogethertraining Insta seurantaan, jotta pysyt kartalla.

Ihanaa loppuviikkoa,

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

2 kommenttia

  1. Jannik kirjoitti:

    Hei miksei twogetherissä voi maksaa epassilla? Olisin tuon vuoden treenit voinut kerralla ostaa epassilla nyt kun en salille halua jäsenyyttä ottaa. En ainakaan löytänyt maksuvaihtoehtona sitä?

    • juoksujalkaa kirjoitti:

      Moikka! Voi maksaa 🙂 ePassi palvelusta löytyy meidän yritys (TWOgether Training) ja sitä kautta pääsee maksamaan. Suosittelen kuitenkin odottamaan huomisen tarjouksia 🙈

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *