Hae
Juoksujalkaa

Ylihoidatko ihoasi?

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen kirjoittanut tästä aiemminkin, mutta aihe tuli jälleen mieleen käydessäni keskustelua erään seuraajan kanssa Instagramin yksityisviesteillä. Olen niin onnellinen, että toisen raskauden jälkeiset hormonaaliset ihovaikutukset jäivät niin pieniksi.

Oma ihonhoitoni mullistui, kun löysin Olivia Kleinin tuotteet vuonna 2018. Olin silloin kärsinyt noin vuoden ensimmäisen raskauden, synnytyksen, imetyksen jne. jälkeisistä hormonaalisista muutoksista. Itsediagnosoitu Pod oli vaivannut minua jo pidempään, jo ennen lapsia ja olin siihen muutamat pitkät antibioottikuurit syönyt. Se on kuitenkin pysynyt poissa nyt tuosta asti oikeiden tuotteiden löytymisen myötä. Suurimmaksi havainnoksi nousi oikeiden tuotteiden löytymisen myös kysymys: ylihoidatko ihoasi.

ylihoidatko ihoasi?

En edes muista silloisia käytössäni olevia tuotteita, mutta kasvojenhoidon rutiini koostui siitä, että pesin aineilla kasvot aamuin illoin, pyyhin kasvot kasvovedellä (siis vanulapulla kasvot pyyhkien), aamuisin päivävoide, iltaisin yövoide. Kuorinnat ja muut naamiot ainakin kerran viikossa. Jos epäpuhtauksia tai ihottumaa alkoi ilmestyä, panostin kasvojen hoitoon yhä enemmän, hinkkasin, hankasin ja puunasin ja kierre oli valmis.

Pääsin juttelemaan vuonna 2018 puhelimitse Olivia Kleinin kanssa. Myös isona apuna kasvojen ihon tasapainon löytymiselle toimivat TwistBe:n asiantuntijat. Myös TwistBe:n ihonhoitokurssille osallistumisen kautta opin lukemaan tuotteiden inci-listoja sekä välttämään omalle iholleni reaktioita aiheuttavia ainesosia.

Sekä Olivia Kleinin että TwistBe:n asiantuntijoiden suunnasta ohje oli: kasvoille pitää antaa aikaa palautua ja suorittaa omaa tehtäväänsä, ilman että sitä koko ajan hoitaa/ putsaa. Kasvojenhoitotuotteita ei tarvita satoja purnukoita vaan niiden määrä ja laatu on karsittava minimiin.

Ihonhoitorutiini meni siis uusiksi, tuotteiden ohella. Se on pysynyt samana tuosta asti. Nykyään uskallan tehdä melko vapaasti tuotekokeiluja, toki tarkan seulan läpi valiten.

ihonhoitorutiini

Aamu:

Tämän jälkeen useimmiten pelkästään bb-voide ja/ tai muu meikki. Nyt kotona ollessa ei aina sitäkään. 🙂

Ilta:

Niin yksinkertaista! Tämän lisäksi käytän kasvoille Detox maskia n. kerran parissa viikossa (toteutuu yleensä kerran kuussa) sekä pyrin Gua shamaan aina kuin mahdollista Sileä kasvoöljyn kera (toteutuu n. kerran viikossa). Pakko tässä yhteydessä mainita, että seulan läpi ovat päässeet myös Joik:n tuotteet, joista voisin kirjoitella ihan erillisen tekstin.


Ihon hyvinvoinnin taustalla on ollut vahvasti siis iho-oireiden tunnistaminen, väärien tuotteiden löytyminen ja vaihtaminen karsittuihin, puhtaisiin tuotteisiin sekä ihonhoidon minimalisointi.

Olivia Kleinin tuotteista vielä loppuun lyhyesti. Se on suomalainen puhtaan kosmetiikan ihonhoitosarja. Luontoperäiset tuotteet ovat allergiaystävällisiä ja ne sisältävät ensisijaisesti luomuviljeltyjä ainesosia, ilman lisättyjä hajusteita tai väriaineita. Olivia Kleiniltä löytyy ratkaisu ainakin näihin ihon vaiheisiin tai haasteisiin:

  • kuiva
  • atooppinen
  • herkkä
  • punoittava
  • sekaiho
  • akne
  • ikääntyvä
  • nuori

Tämä ei ole maksettu mainos, liputan Olivia Kleinin tuotteita omasta rahapussista maksaen. Teksti sisältää mainoslinkkejä TwistBe -verkkokauppaan.

Tunnistatko omassa ihonhoitorutiinissa samaa tai ylihoidatko ihoasi?

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *