Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Testissä MayBeauty ripsi- ja kulmaseerumi (sis. alekoodi)

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty
*Sisältää mainoslinkkejä

Minulla on ollut kuukauden verran testissä MayBeauty ripsi- ja kulmaseerumi. Olen aiemminkin testaillut ripsiseerumeita, mutta aina vältellyt ns. kasvattavia ainesosia ja keskittynyt ainoastaan tuotteisiin, jotka etenkin vahvistavat ripsiä ja tuovat sitä kautta niihin näyttävyyttä. Pituus sinällään ei ole itselleni itseisarvo, lähinnä se, että ripset ovat vahvat, kestävät ja käsiteltävät. Ne kun ovat kahden synnytyksen jälkeen ottaneet hormonaalista osumaa, aivan kuten hiuksenikin.

Testissä MayBeauty kulma – ja ripsiseerumi

Tässä kuva kulmista ja ripsistä ennen tuotteiden aloitusta.

Kulmaseerumin käytöstä minulla ei ollut aiempaa kokemusta. Sanottakoon alkuun, että olin käynyt n. pari viikkoa aiemmin tuotteiden testiin saamista kulmien värjäyksessä ja laminoinnissa (käyn n. 8 viikon välein). Omat kulmat ovat hyvässä kunnossa ja melko tummat omasta takaa, mutta seerumilla on ollut niihin vaikutusta, vaikka samaan aikaan kuukauden aikana käsittely on tietysti ”kulunut” pois. Mielestäni kulmat ovat pysyneet tämän seerumin avulla parempina pidempään kuin normaalisti!

Kuvat 2 viikon käytön jälkeen.

En näe niin isoa eroa näistä kuvista (on muuten hankalaa ottaa itse lähikuvaa ripsistä!!), mutta tässä vaiheessa aloin huomata eron etenkin ripsiväriä laittaessa. Aina piikkisuorat ja itsepäiset ”lasimaiset” ripseni alkoivat tehdä yhteistyötä! Harmittaa kun en ottanut ripsistä ripsivärin kanssa kuvaa ennen aloitusta alla ripsarikuva 4 viikon käytön jälkeen ja itse näen ison eron myös pituudessa.

Kuvat 4 viikon käytön jälkeen.

Tässä kuva ripsivärin kanssa.

Ripset ovat todella vahvat ja samoin kulmat. Kulmien värjäys ja laminointi on luvassa taas ensi viikolla, joten hauska nähdä mikä tulos on tällä kertaa tämän tuotteen käyttämisen jälkeen. Sillä kulmat ovat todella vahvistuneet! Ne ovat säilyneet myös pidempään muotoiltavina, koska ovat yleensä tässä vaiheessa jo todella itsepäiset. Ripset ovat selvästi saaneet pituutta, mutta myös tummentuneet ja ne myös pysyvät kaarevina pidempään. Ajattelen, että tämä johtuu osaltaan niiden vahvistumisesta.

Käyttö

Seerumien käyttö on ollut helppoa. Putkilot ovat pienet ja näppärät ja olen levittänyt tuotteita aamuin illoin puhtaalle iholle. Ripsiseerumia levitetään ripsille ohuen siveltimen avulla ja kulmakarvoille on huulikiillosta tuttu levitin. Kulmakarvat on ollut helppo myös ”muotoilla” levittimen avulla. Käyttöä on nyt takana kuukauden verran, kun parhaisiin tuloksiin pääsee 3-4 kuukauden säännöllisen käytön jälkeen. Aion jatkaa käyttöä kyllä edelleen ja voin suositella näitä lämpimästi.

Tuote on vegaaninen, eikä sisällä hormoneja. Päivittäisellä käytöllä tuloksia tosiaan alkoi näkyä jo kahden viikon käytön jälkeen. Paras aika tuotteille onkin käyttää niitä keväällä tai syksyllä, jolloin ripset ovat heikoimmillaan, aivan kuten hiuksetkin.

Alekoodi

Saan tarjota etukoodillani -25% pois tilauksesta, jolloin ripsi- ja kulmaseerumisetille jää hintaa 81,75 € (norm. 109 €).

Alekoodi laura25

Suoraan alennusostoksille: tästä p.s. Alennus koskee koko valikoimaa ja on voimassa 27.10.2021 asti.

xx Laura

Juoksujalkaa FacebookissaInstagramissa

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *