Hae
Juoksujalkaa

Juoksujalkaa 10 vuotta!

Blogi viettää synttäreitä aina näin lokakuussa. Ihan tarkkaa perustamispäivämäärää itselläni ei ole muistissa, eikä sitä enää mistään näy, koska kaikista ensimmäiset tekstit (tai kaikki tekstit muutenkaan) eivät ole kulkeutuneet eri blogialustoille siirtymisen myötä. Mutta lokakuussa 2011 se oli ja nyt on juhlakuukauden aika, Juoksujalkaa 10 vuotta!

Juoksujalkaa 10 vuotta

Aika on mennyt älyttömän nopeasti. Vaikuttajamedialle blogi muutti aika tarkkaan 3 vuotta sitten, heti silloin, kun se perustettiin. Tämä on ollut blogille hyvä koti. Mulle on ollut aina tärkeää saada tehdä blogia itsenäisesti omaan rytmiin ja pitää se omannäköisenä, mutta myös niin, että se elää ja on voimissaan koko ajan. Usein kesän aikana on voinut olla pidempää taukoa, mutta muuten tekstejä on syntynyt säännöllisesti koko 10 vuoden ajan.

Blogin aiheet ovat totta kai eläneet oman elämän mukaan. Esimerkiksi molempien lasten vauva-arkena ja kotona ollessa, aiheet olivat enemmän siihen elämäntilanteeseen sopivia. Blogi toi myös hyvää vastapainoa vauva-arkeen ja etenkin esikoisen aikana kirjoittelin paljonkin. Niihin teksteihin on kiva palata jo nyt, mutta varmasti myös myöhemmin. Blogin alkuvuosina ja ennen lapsia korostui juoksusisältö, jolloin osallistuin säännöllisesti puolimaratoneille ja täysmaratoneille. Kuitenkin nimi Juoksujalkaa on aina viitannut aktiiviseen elämänrytmiin, ei pelkästään juoksulenkkeihin.

Tällä hetkellä arki kahden lapsen äitinä on välillä aikamoista tasapainoilua (niin ajankäytöllisesti kuin henkisesti 😅). Eipähän ole tylsiä hetkiä! Sitten kun sellainen rauhallisempi hetki silloin tällöin osuu kohdalle, otan siitä kaiken irti. Ja ainakin vielä on tullut aikoja myös tulla tänne kirjoittelemaan.

Liikuntablogi on muuttunut lifestyleblogin suuntaan. Liikunta on omalla kohdalla muuttanut paljonkin muotoaan tässä elämänvaiheessa, mutta koko ajan enemmän taas säännöllisesti mukana. Olen hyvä löytämään pieniäkin omia liikunnan hetkiä, jotka tuovat itselleni jaksamista arkeen. Töihin paluun myötä olen ensimmäistä kertaa alkanut nauttia aamutreeneistä. Tänään jo toista kertaa salilla ennen töiden aloitusta ja muutamat syksyisen kirpsakat aamulenkitkin on tullut juostua. Aikamoista entiselle 100% iltaliikkujalle.

Olen tainnut myös vihdoin löytää säännöllisen kehonhuollon ja palauttavan treenin merkityksen, joka vasta tärkeää kiireisessä rytmissä onkin. Lisäksi olen jo pidempään seurannut unta sekä palautumista, joka on oman olon tarkan kuulostelun lisäksi hyvä apuväline.

Kohti seuraavia vuosia! 😉 Lopuksi haluan vielä kiittää kaikki blogin matkassa jo pidempään olleita tai vasta mukaan löytäneitä. ❤

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *