Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Puolimaratonreissulla Tukholmassa

Kaupallinen yhteistyö: Samsung Suomi

Saimme viettää viikko sitten upean viikonlopun Samsungin vieraina puolimaratonreissulla Tukholmassa. Vierailun tarkoituksena oli juosta Pohjoismaista kootun vaikuttajaporukan kanssa yhdessä Tukholman puolimaraton ja samalla testailla uutta Galaxy Watch 5 Pro -älykelloa. Oli ihan huippureissu ja -seura, Heidin ja Maritan kanssa, kiitos vielä juoksukaverit ja Samsung!

Samsung Galaxy Watch 5 Pro -älykello

Pääsin tutustumaan kelloon etukäteen ja huomasin heti, miten monikäyttöisestä ja informatiivisesta kellosta on kyse. Tästä ei turhaan puhuta yhtenä markkinoiden parhaista älykelloista, joka yhdistää kattavasti myös sporttikellon vaatimukset. Kellotaulu on kestävää safiirilasia, joten sitä ei tarvitse jatkuvasti varoa. Se on myös uinninkestävä ja tykkään rannekkeen istuvuudesta. Kellotauluja pääsee vaihtamaan ja muokkaamaan omien tarpeiden mukaiseksi. Kelloa on helppo käyttää ja tarkemmat ja laajemmat raportit näkyvät puhelimen kautta Samsung Health Appista.

Treeni- ja lenkkidatan lisäksi kello kerää tietoa mm. unesta ja palautumisesta. Kellon ja Samsung Health Appin avulla onnistuvat myös kehonkoostumus- ja verenpaineen sekä EKG:n mittaus. Itse seuraan kellosta lenkkien ja treenien lisäksi eniten unta ja mielenkiinnolla aina aamulla odottelen, millaiset unipisteet olen yöltä saanut. 🙂 Health Appista on luettavissa keston lisäksi unen vaiheet, veren happipitoisuus sekä unen yhdenmukaisuus. Myös kuorsauksen tunnistus on mahdollista laittaa päälle, mutta en ole kokenut sitä tarpeelliseksi, koska sellaista palautetta en ole vieruskaverilta saanut. 😉 Galaxy Watch tarjoaa myös viikon pituisen univalmennuksen.

Tukholman puolimaraton oli mulle pitkästä aikaa tosi kova ”koettelemus”. Kutsu tuli sen verran myöhään, että treeniaikaa ei puolikkaalle jäänyt vaan se piti vetää ns. vanhoilla pohjilla. Edellisen kerran olin juossut puolikkaan hölkkäillen vuonna 2017 esikoisen syntymän jälkeen ja aktiivisimmista maraton/ puolimaraton vuosista (v. 2014) tulee ensi vuonna 10 vuotta täyteen. Silloin tuli tehtyä lenkkejä suunnitelmallisemmin kuin tämän päivän fiilislenkkeilyt. Lähdin siis pitkälle lenkille ja nauttimaan tapahtumasta.

Juoksu sujui hyvin, mutta alusta asti oli selvää, että vauhti oli pidettävä rauhallisena ja pää mukana juoksussa. Olen ollut aina järkevä juoksija ja osannut mitoittaa kunnon matkaan nähden. Niin tälläkin kerralla. Juoksentelin omalla ”helpolla vauhdilla” joka tuntui paikka paikoin liiankin helpolta. En silti antautunut vauhdin hurmalle, koska en voinut olla varma mitä tapahtuu siellä 15 kilsan jälkeen, jolloin puolimaraton vasta alkaa. Vaikeimmat kilsat osuivat itsellä 17-20 väliin, mikä kertoo sen, että jaloissa ei ole tarvittavia treenimääriä ja -kilometrejä alla.

Juoksun jälkeen Samsung Health Appista löytyy kattavasti dataa kilometrivauhtien ja sykkeiden lisäksi mm. juoksuasennosta, joka on itselle tosi mielenkiintoista. Aika tarkkaa 6.30 tavoitevauhtia sitä on tullut pidettyä 😅 Oli myös kiva huomata, kuinka palautuminen lähti juoksun jälkeen heti käyntiin ja tapahtui nopeasti ja nukuin seuraavana yönä 9h palauttavat unet saaden 89 unipistettä.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro -korvanapit

Olin valinnut ihan täydellisen juoksumusiikkilistan ja sain sieltä hyvin voimia varsinkin muutamiin nousuihin. Testailin samalla Samsung Galaxy Buds 2 Pro -korvanappeja, jotka tuntuivat hyviltä. Äänentoisto on huippuluokkaa ja hiki ja sade ei vaikuttanut millään tavalla istuvuuteen. Kuulokkeet pysyivät hyvin korvilla. Mutta arvatkaa mikä fiilis maalissa!! Juoksu tuntui hyvältä, mitään kipuja ei ollut missään ja monen vuoden tauon jälkeen pääsin juoksemaan isossa juoksutapahtumassa! Parasta! Pari kyyneltäkin taisin tapani mukaan tirauttaa : D Kyllä tästä kipinä jäi jatkoonkin ja ehkä lenkkeilystä voisi tulla taas suunnitelmallisempaa nyt kun lapset ovat hieman kasvaneet.

Rakastan juosta ulkomailla ja yhdistää reissuihin huvin ja hyödyn. Etenkin puolimaratonit on helppo yhdistää reissuihin, koska tapahtuman jälkeen pystyy vielä elää normaalia elämää. 😀 Tämä oli muistaakseni eka ulkomailla juostu puolimaraton, mutta ei todellakaan viimeinen. Etenkin Berliini ja Köpis kiinnostelee ja niihin olen ollutkin jo ilmoittautuneena, mutta raskaus on päättänyt toisin. 🙂 Listasin huvikseni vielä tähän loppuun, missä sitä on tullut vuosien aikana juostua. Puolimaratoneja en tainnut ihan kaikkia muistaa, koska mielestäni niissä on tullut jo 20 kpl täyteen.

Maratonit

Rautaveden maraton

Helsinki City maraton

Stockholm Marathon x2

Amsterdam Marathon

Run Czeck, Praha

Puolimaratonit

Pääkaupunkijuoksu (Pirkkola/ Paloheinä) x 6

Helsinki City Run x 6

Marskin kierros, Mikkeli x 4

Stockholm Half Marathon

Sekä lisäksi

Lidingö Loppet 35 km

Loppuun saan tarjota teille vielä alekoodin samsung.com -verkkokauppaan!

Käytä koodia SAMSUNGRUN saadaksesi 20% alennuksen Galaxy Watch5 Pro -kellosta (norm. 480€) sekä Buds2 Pro -kuulokkeista (230€). Samoin, koodilla saat myös 15% alennuksen Galaxy Z Flip4 -puhelimesta (norm. 1 150€) sekä Galaxy Z Fold4 -puhelimesta (1 880€). Koodi on voimassa 1.11.2022 asti.

*Huomioithan, että koodi on voimassa ainoastaan samsung.com -verkkokaupassa. Alennus on arvoltaan noin 45€-275€ ja se lisätään automaattisesti maksamisen yhteydessä kun käytät koodia SAMSUNGRUN. Alennusta ei voi yhdistää muihin voimassa oleviin alennuksiin.

Sellaisia kuulumisia Tukholmasta!

xx Laura

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Samsung Suomi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *